Trenbolone (Tren) – een bewezen praktijk steroïde

Bram Jansen

Het zorgt ervoor dat we in elkaar willen krimpen wanneer we zien dat amateurs zichzelf op 16-jarige leeftijd vastmaken aan Trenbolone, wanneer hun lichamen niet eens volledig ontwikkeld zijn.

Om eerlijk te zijn, zouden we een soortgelijke reactie hebben, zelfs als ze gewoon oude test zouden gebruiken.

Zonder te klinken als preachy betweters, zijn we persoonlijk van mening dat anabolen verboden terrein moeten zijn totdat je ten minste je late 20- jarige leeftijd raakt en ten minste 6-8 jaar serieuze tillen onder je riem hebt.

Maar pure testosteron zou niet de helft van de schade aan het lichaam van een kind aanrichten die Trenbolone zou doen.

Tren is een van de sterkste (zo niet de sterkste van allemaal) anabole steroïden ter wereld.

Het was bedoeld om spiermassa toe te voegen aan ouder wordende paarden en runderen, maar vond uiteindelijk zijn weg naar bodybuilding. Als dat je vertelt hoe krachtig een medicijn je bent.

Het verdient enig respect en helaas zien we het niet op die manier worden behandeld.

Als u op het hek was over het gebruik van Trenbolone, dan zal deze korte primer enig licht werpen op de voor- en nadelen van de steroïde. Misschien helpt het u om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Chemische structuur

Trenbolon is afgeleid van nandrolon ( Deca Durabolin zonder decanoaat ester) door het vervangen van het koolstofatoom op de 19 ste stand en de 11 ste positie met dubbele bindingen.

LEZEN  Testosteron: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Dit transformeert het hormoon volledig en maakt het vijf keer meer anabool en androgeen dan testosteron .

Het versterkt de affiniteit van de steroïde aanzienlijk om te binden aan androgeenreceptoren in het lichaam. Ook maakt het de verbinding immuun voor aromatisering.

Dus elke spier die je tijdens een Trenbolon-cyclus krijgt, zal een droge aanwinst zijn. Geen waterretentie. Geen opgeblazen gevoel.

Veelvoorkomende namen

Er zijn drie esters van trenbolon die normaal worden gebruikt voor prestatieverbetering. Trenbolonacetaat, de snelwerkende ester is de meest gebruikte een van allemaal.

Het werd verkocht onder de merknaam Finajet in Europa. In Frankrijk was de merknaam Finaject.

In UG-labs vind je het echter eerder onder de merknaam Trenabol.

Trenbolon

Hoofdgebruik

De populariteit van Trenbolone als go-to-steroïde voor massabouw en lichaamshercompositie is in het recente verleden veelvuldig toegenomen.

Geef de schuld aan sociale media of de wens om er perfect uit te zien, bijna iedereen die roids doet, doet Tren.

En we zijn er niet verbaasd over.

Hier zijn enkele van de belangrijkste toepassingen van de steroïde.

Spieraanwinst:

Met een anabole beoordeling van 500, zal Trenbolone zich snel in de spier binden. In tegenstelling tot de meeste andere steroïden, inclusief zijn naaste neef Deca, veroorzaakt Trenbolone echter geen waterretentie. Dus als je goed eet en hard optilt, kun je veel droge, harde spiervezels krijgen. Dat maakt vrijwel de noodzaak overbodig om wedstrijdpreceptoïden zoals Winstrol of Masteron aan het einde van de cyclus toe te voegen . Je krijgt betere resultaten met minder verbindingen, iets dat de meeste steroïde gebruikers wensen.

Body Recomp:

Vanwege zijn sterke affiniteit om te binden aan androgeenreceptoren, is Trenbolon een van de weinige anabole steroïden die vet kan verbranden en tegelijkertijd helpt het spieren op te bouwen. Dit maakt het een van de beste steroïden voor hercompositie van het lichaam. Je kunt het gebruiken in een fase waarin je vet tot een minimum beperkt. Je kunt het in een snijfase gebruiken om spierverlies te voorkomen. Extreem veelzijdig.

LEZEN  Anadrol (Oxymetholone) als een potentiator van het aromatiseringsproces

Afscheiding van voedingsstoffen:

Een van de oorspronkelijke toepassingen van Finajet was het scheiden van voedingsstoffen bij runderen en paarden. Dit betekent dat u meer haalt uit elke gram voedsel dat u eet. Of het nu koolhydraten, eiwitten of vet zijn, elke calorie wordt op een betere en verbeterde manier gebruikt.

Stresshormonen onderdrukken:

Bijna elke anabole steroïden onderdrukt glucocorticoïde hormonen tijdens een cyclus. Maar Trenbolone doet het effectiever dan elke andere steroïde. Dit houdt je lichaam klaar om spieren op te bouwen. Samen met dit versterkt Tren ook het niveau van IGF-1, wat een gunstig effect heeft voor elke afzonderlijke cel in het lichaam.

Bijwerkingen

We spraken in het begin over Trenbolone als een zeer sterk medicijn dat enig respect verdiende.

Dit is waarom.

HPTA afsluiten:

Zelfs bij de laagste dosis zal Tren u afsluiten. Dat is waarom het nooit als een basissteroïde mag worden gebruikt. Club altijd met Test voor het beste resultaat.

Cardiovasculaire problemen:

Trenbolon is vijf keer meer androgeen dan testosteron en het brengt een hele reeks androgene bijwerkingen met zich mee. Deze omvatten een vette huid, acne, een verhoogd risico op mannelijke kaalheid en een risico op goedaardige prostaathyperplasie. Maar het is ook ernstig voor uw hartgezondheid. Dat is deels te wijten aan de dramatische toename van de HCT-niveaus, waardoor je bloed dikker kan worden. Hoge HCT-niveaus zijn in verband gebracht met mogelijk fatale aandoeningen zoals polycytemie. Periodiek doneren van uw bloed tijdens de cyclus kan dit tot op zekere hoogte helpen bestrijden.

Geestelijke bijwerkingen:

De geestveranderende effecten van trenbolon kunnen behoorlijk dramatisch zijn. Verschillende mensen reageren echter anders op deze effecten. Sommige mensen zeggen dat ze zich bovenmenselijk voelen. Anderen hebben een sluipend vermoeden dat hun partners vals spelen. De mentale kanten lijken sterker te worden naarmate je je dosis Tren verhoogt. Waan, paranoia en extreme angst. De meeste experts zijn zelfs van mening dat je Tren niet moet gebruiken tenzij je een competitieve bodybuilder bent, omdat het je hersenen flink kan beïnvloeden.

LEZEN  Een set kwaliteit spieren met Dianabol (Dbol)

Slapeloosheid en zweten:

Je zult veel meer zweten dan normaal terwijl je op Tren bent. Houd dus uw vochtinname hoog en zorg ervoor dat u de elektrolyten krijgt die u nodig hebt. Tren is ook berucht voor het veroorzaken van slapeloosheid.

Aan progesteron gerelateerde bijwerkingen:

Je hebt misschien 100 keer gehoord dat Tren niet aromatiseert en daarom Gyno niet kan veroorzaken. Maar het is een progestageen en kan progesteron-gerelateerde bijwerkingen veroorzaken, zoals gezwollen tepels en gyno, als u daar vatbaar voor bent. Houd caber handig tijdens uw cyclus.

Doseringen en stapels

Doseringen en stapels

Als dit uw eerste trenboloncyclus is, begin dan met een extreem lage dosis van bijvoorbeeld 200 mg / week verdeeld over vier injecties van elk 50 mg.

Als u eerder Trenbolone-cycli hebt gedaan, kunt u dit iets verhogen, te zeggen 350-400 mg / week.

Ga alleen verder dan 500 mg / week als u een ervaren steroïde gebruiker of een competitieve bodybuilder bent.

Bij zo’n hoge dosis kunnen alleen de mentale kanten ernstig zijn.

Het heeft altijd de voorkeur om trenbolon te gebruiken als secundaire steroïde op basis van testosteron . Dit zorgt ervoor dat het afsluiten u niet hard raakt.

Als u meerdere verbindingen wilt gebruiken, raden we aan om vanaf week 4 met Dianabol te gaan als een kickstarter met Test en vervolgens Trenbolone. De DBol geeft je een mooie boost terwijl de test begint en dan komt de Tren net op tijd aan. Houd er rekening mee dat de fysieke veranderingen behoorlijk dramatisch zullen zijn met zo’n cyclus.

Next Post

Gebruik door atleten van Deca Durabolin in krachtsporten

In de twee decennia dat we AAS hebben gebruikt, is Deca Durabolin bijna een nietje in onze bulkcycli. Toen we een tijdje overschakelden van de routine van drie cycli per jaar naar B & C, bleven we het gebruiken als onderdeel van de explosies. In feite zijn we misschien een […]
Gebruik door atleten van Deca Durabolin in krachtsporten

Abonneer u nu op ons