Primobolan (neef) gebruiken om betere resultaten voor gewichtheffen te krijgen

Bram Jansen

Primobolan’s claim op bekendheid is dat het ‘ zogenaamd ‘ een nietje was in de steroïde stapel van Arnold’s Schwarzenegger.

Arnie was blijkbaar zo dol op de verbinding dat hij het in krankzinnige doses aan elke steroïde cyclus zou toevoegen. Of zo gaat de legende.

Niet dat iemand Arnold Primo heeft zien gebruiken. Noch heeft hij het ooit publiekelijk aanvaard.

In bodybuilding-kringen heeft Primobolan echter de reputatie een dure, maar zeer milde anabole te zijn die gemengde beoordelingen krijgt.

Degenen die erbij zweren noemen het een zwakkere, neveneffectvrije Tren.

De tegenstanders vinden het echter een verspilling van tijd en geld.

Met ongeveer $ 100 voor een injectieflacon Primobolan Depot, is het zeker een van de duurste injecteerbare anabolen.

En als u in plaats daarvan kiest voor de mondelinge versie, zijn de kosten gelijk aan Oxandrolon .

De vraag is, rechtvaardigen de hoge kosten van de steroïde het gebruik ervan? Zult u positieve voordelen van Primo kunnen genereren?

Waar gaat het om dat compound het favoriet maakte bij een van de beste bodybuilders aller tijden?

Laten we het uitzoeken.

Dit is wat u kunt verwachten van een Primobolan-cyclus.

Goed humeur, meer vertrouwen – vanaf week 1

Goed humeur, meer vertrouwen - vanaf week 1

Er zijn enkele anabole steroïden die SSRI’s voor hun geld zouden kunnen laten rennen. Primobolan is een van hen.

Het geeft je een zo goed gevoel dat alleen de stemmingsverbetering voor veel steroïde gebruikers voldoende reden is om het uit te voeren. Vooral als ze stacks met 19-Nors hebben, die vaak een beetje of veel met je humeur spelen.

LEZEN  Een set kwaliteit spieren met Dianabol (Dbol)

Je voelt je zelfverzekerd, positief en je beslissingsvermogen is enorm verbeterd. Nogmaals, dit is niet vergelijkbaar met het ‘alfamannetje’ dat Dianabol je geeft.

In plaats daarvan is het als een stabiel gevoel dat je klaar bent om de wereld aan te gaan. Maakt ook een groot verschil voor uw trainingen.

Pompen en droogheid – vanaf week 2

Pompen en droogheid - vanaf week 2

Dat is een paradox, nietwaar?

Als je volgepompt bent, kun je niet echt droog zijn. Er zou altijd een zekere hoeveelheid waterretentie zijn. Denk aan een cyclus van Deca .

En als je een droogmiddel zoals Masteron gebruikt, zou je droog en versnipperd zijn. Maar veel bodybuilders vinden dat er te plat uitziet naar hun zin. Het is alsof je werkt als een muilezel om wat groter te worden en dan leeg te laten lopen alsof iemand een ballon vastzet.

Primobolan is het perfecte middengebied. Het houdt je spieren vol. Maar het verwijdert het met water gevulde uiterlijk grotendeels.

Er is een minimale hoeveelheid drogen die bijdraagt ​​aan de esthetiek. Zie het als een zwakkere versie van Masteron met de pompen van Deca.

Een zeer unieke verbinding inderdaad.

Libido Boost – Vanaf week 2

Libido Boost - Vanaf week 2

Als u een lage dosis Primo naast Test of een van de sterkere 19-Nors zoals Trenbolone gebruikt , moet u uw geslachtsdrift een geweldige boost geven.

Primo heeft die eigenschap om uw libido te verbeteren. Je erecties zijn ook steviger.

Maar sommige mensen vinden dat het precies het tegenovergestelde is.

Primo heeft een affiniteit om te binden aan E2-receptoren en werkt als een E2-antagonist. Als u Test uitvoert, is de kans groot dat u een AI gebruikt om conversie naar E2 verder te voorkomen.

LEZEN  Winstrol (Stanozolol) gebruiken voor drogen en verlichting

Dit kan ervoor zorgen dat je E2-niveaus crashen.

Een plotselinge daling van de E2-niveaus kan uw libido volledig afvoeren.

Dus als u Primo gebruikt en geen libidoverbeterende effecten krijgt, raden we u aan uw oestrogeenspiegels opnieuw te analyseren met bloedwerk.

Als ze te laag zijn, kunt u de AI-dosis een beetje verlagen om te zien of dat helpt.

De meeste mensen hebben geen AI nodig als ze Primo en Proviron gebruiken.

Vetverbranding – vanaf week 2

Vetverbranding - vanaf week 2

Primo is een DHT-derivaat en bindt, net als andere DHT-verbindingen, sterk aan androgeenreceptoren waardoor vetverlies wordt bevorderd.

Als u Testosteron en Primo gebruikt, ziet u er vol, gepompt, droog en merkbaar vetverlies rond de buik uit.

Maakt cardio beter op Trenbolone

Maakt cardio beter op Trenbolone

Als je Tren gebruikt, weet je dat beter dan cardio te proberen tijdens de cyclus.

Primo maakt het een stuk eenvoudiger om lichte tot matige cardio-intensiteit uit te voeren, zelfs wanneer u hoge doses Trenbolone gebruikt.

Je herstelt sneller, je hebt niet het gevoel dat je een inhalator nodig hebt terwijl je cardio doet. Dit is echter puur gebaseerd op anekdotische beoordelingen.

Lean Muscle gain – vanaf week 4 (zeer mild)

Lean Muscle gain - vanaf week 4 (zeer mild)

Als een DHT-derivaat dat herstel bevordert en stikstofretentie verhoogt, zou het onjuist zijn om te zeggen dat Primobolan geen spieren opbouwt.

Het verhoogt de spiermassa . Maar elke spieraanwinst is zo mild dat de meeste steroïde gebruikers het niet merken. Bovendien is Primobolan meestal gestapeld met test, Deca, Trenbolone, Dianabol en andere anabole steroïden die veel sterker zijn.

Dus de resultaten die u met Primo zou bereiken, worden overschaduwd.

Primo is ook een uitstekende verbinding om uit te voeren als je in een snee zit. Het bewaart mager spierweefsel veel beter dan het bouwt.

LEZEN  Anadrol (Oxymetholone) als een potentiator van het aromatiseringsproces

Is het echt de bijwerking vrije steroïde?

Is het echt de bijwerking vrije steroïde

Net als Proviron wordt Primobolan vaak de veiligste steroïde of een bijwerking-vrije genoemd.

Om eerlijk te zijn, het heeft een zeer mild bijwerkingprofiel waarmee gebruikers het maandenlang in hoge doses kunnen gebruiken. ( ref. )

Het aromatiseert niet. Dus oestrogene bijwerkingen zijn uitgesloten.

Het heeft een zeer zwakke androgene rating. Dus, hoewel er een duidelijk risico is op acne, een vette huid en meer haaruitval, zijn de kansen om deze kanten te ervaren erg laag.

Haaruitval of dunner worden zullen alleen voorkomen als u er genetisch vatbaar voor bent.

De mondelinge versie is niet 17CAA. Dus het is ook niet giftig voor de lever. En zelfs in hoge doses gooit het je lipiden niet weg, zoals andere orals of SARMS .

De enige belemmering waarmee de meeste mensen worden geconfronteerd, zijn de kosten en de mogelijkheid dat het vervalst is.

De meeste ervaren steroïde gebruikers zouden raws en home brew kopen. Het is echter altijd eenvoudiger om een ​​gerenommeerde leverancier voor uw spullen te vinden.

Next Post

Sustanon 250: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Terwijl testosteron Cypionate wordt beschouwd als de gouden standaard voor TRT in de Verenigde Staten, wordt Sustanon 250 vaker gebruikt in veel andere landen, waaronder Europa en Australië. Voor de niet-ingewijden is Sustanon 250 een quad-stack van vier testosteronesters , waarvan er twee korter werkende esters zijn, één een mediumester en één langwerkende […]
Sustanon 250 hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Abonneer u nu op ons