De voordelen en nadelen van het steroïde medicijn Anavar (Oxandrolone) bij het verkrijgen van spiermassa

Bram Jansen

Van het zijn van een vrouwvriendelijke steroïde tot volledig neveneffect, Oxandrolon heeft veel lof verdiend in het internettijdperk.

Hoeveel ervan is echter waar?

Wat kan de gemiddelde sportschoolrat verwachten van een Oxandrolon-cyclus?

Omdat het wordt aangeprezen als de mildste steroïde van allemaal, kun je het zonder een PCT doen in een korte Oxandrolon-cyclus?

Krijg je spieren? Blijft u spieren behouden tijdens een snee? Ziet u er versnipperd uit?

Hoeveel van die voordelen kunt u na de cyclus behouden?

Laten we Oxandrolon ontcijferen.

Wat is Oxandrolon?

Oxandrolon of Oxandrolon is een 17 alfa gealkyleerde (C17 – aa) oraal actieve anabole steroïde afgeleid van dihydrotestosteron (DHT).

Het werd voor het eerst geformuleerd in 1969 door GD Searle & co.

En gedurende meer dan twee decennia werd het veel gebruikt in therapeutische toepassingen zoals de behandeling van osteoporose, dramatisch gewichtsverlies als gevolg van terminale ziekte en spierverspilling.

Een van de redenen waarom Oxandrolon de voorkeur kreeg boven andere, effectievere steroïde medicijnen is vanwege de milde aard ervan.

Ja, het is over het algemeen een van de veiligste, goed verdragen anabole androgene verbindingen ter wereld.

Maar er is een addertje onder het gras.

In 1989, de FDA hardhandig op Big Pharma over de verkoop en het gebruik van anabole steroïden. Dit leidde ertoe dat een hele reeks producten uit de schappen werd gehaald.

Deze producten zijn vervolgens verplaatst naar ondergrondse laboratoria.

En Oxandrolon, dat ooit goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar was, werd belachelijk duur en namaak.

LEZEN  Primobolan (neef) gebruiken om betere resultaten voor gewichtheffen te krijgen

Dat is een van de redenen waarom veel atleten tegenwoordig Oxandrolon gebruiken.

Het is bijna onmogelijk om toegang te krijgen tot Oxandrolon van farmaceutische kwaliteit. UG-labs slaan producten op die ernstig ondergedoseerd zijn of zijn verbonden met andere androgene verbindingen.

Ten tweede, als het je lukt 95% pure Oxandrolon te bemachtigen, kost het je minstens 200% meer dan wat een eenvoudige Test-E- of Test-Cyp- cyclus je zou kosten.

Rechtvaardigen de beloningen de kosten?

Kosten versus Voordeel: de effecten van Oxandrolon

de effecten van Oxandrolon

Ondanks het feit dat ze door de neus moeten betalen en het risico van uitrustingen met een stapelbed, kiezen veel gebruikers nog steeds voor een Oxandrolon-cyclus.

Dat komt omdat Oxandrolon een van de beste, ‘esthetische’ steroïden is.

Als je niet in een massamonster wilt veranderen en in het begin een vrij laag lichaamsvet wilt hebben, dan zal Oxandrolon je die perfecte finishing touch geven.

vascularity:

Het eerste en meest opvallende Var-effect zijn de aderen. Voor sommige gebruikers begint dit al in week 2 in de spiegel te verschijnen. Maar het is rond de 6-8 weken dat Var echt begint te schitteren. De vasculariteit zal krankzinnig zijn. Met een schoon dieet en een paar zware liften, dat is ‘Sylvester Stallone in Rambo III’ niveau vasculariteit waar je naar op zoek bent.

pompen:

Iedereen die orals heeft gedaan, zal instaan ​​voor de pijnlijke pompen die sommigen van hen kunnen veroorzaken. Anadrol is er berucht om. Oxandrolon geeft je de pompen zonder de pijn. Je spieren beginnen voller en harder te lijken. De pompen gaan de hele dag mee. En voor veel gebruikers, blijft een paar weken na cyclus.

LEZEN  Trenbolone (Tren) – een bewezen praktijk steroïde

Massa winst:

De massawinst zal matig zijn. Maar als je een overschot eet, kun je wat droge spierwinst maken zonder bloat. En u kunt de winst behouden met weinig hulp buiten het seizoen. Vergeet niet dat het een van de handvol steroïden is die niet aromatiseren. Om deze reden houden vrouwen van Oxandrolon. Het geeft ze goede winst met minimale kanten.

Sterkte:

Oxandrolon is een van de beste orals voor krachtwinst. In slechts een paar weken zou je een matige toename van kracht moeten opmerken. Niet zo dramatisch als Halotestin. Maar het zal zeker een enorme stap voorwaarts zijn van natuurlijke training. Voor een atleet is dat extra snelheid, kracht en kracht.

Vetverlies:

Of Oxandrolon direct lipolyse veroorzaakt, is een kwestie van discussie. Wat bekend is, is dat het een krachtig androgeen is, het verhoogt de stofwisseling waardoor het vetverlies kan worden versneld. Club dat met de toegevoegde vasculariteit en spierhardheid en je begint er automatisch versnipperd en slanker uit te zien.

Bindweefsel:

Een klein maar toenemend aantal mensen gebruiken Oxandrolon ook voor de therapeutische voordelen die het biedt. Het helpt bij het herstel na een blessure en wordt ook geweldig genoemd voor bindweefsel. Mensen die over het algemeen ernstige gewrichtspijn ervaren terwijl ze steroïden gebruiken, voegen hiervoor midden in hun cyclus Oxandrolon toe.

Is het echt een bijwerking-vrije steroïde?

Milde zijn betekent niet dat je geen bijwerkingen hebt.

Oxandrolon is een krachtig androgeen. En een 17caa orale steroïde die uw lever en uw lipideniveaus zal benadrukken.

  • Hepatotoxiciteit : elke orale anabole steroïde die door de lever moet worden omzeild, zal uw lever belasten. De hepatotoxiciteit van orale steroïden is echter overdreven overdreven. Ja, uw leverwaarden worden versterkt. Maar volg gewoon de normale PCT en gebruik een leversupplement tijdens en na de cyclus. U moet binnen enkele weken na de cyclus herstellen. Oh, bijna vergeten te vermelden, drink nooit als je een orale steroïde gebruikt. Dat is een kortere weg naar leverstress.
  • Cholesterol: Oxandrolon heeft de neiging om erg hard te zijn voor uw lipideniveaus. Het is belangrijk dat u een gezond dieet volgt en uw lipiden in de gaten houdt wanneer u Oxandrolon gebruikt en gedurende een paar weken erna.
  • Onderdrukking: Oxandrolon zal u ernstig onderdrukken. Het kan u wel of niet afsluiten, afhankelijk van de dosering die u gebruikt en uw individuele reactie op het medicijn. Maar een normale PCT kan nodig zijn om uw lichaam te helpen snel te herstellen. Sommige mensen voegen ook 500IU HCG toe in een week tijdens de cyclus om de natuurlijke testosteronniveaus op peil te houden.
Wat is een normale dosis Oxandrolon

Wat is een normale dosis Oxandrolon?

In een prestatieverbeterende instelling is de aanbevolen minimale dosis Oxandrolon 50 mg / dag.

LEZEN  Testosteron: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Merk op dat veel gebruikers beginnen met een veel lagere dosis en deze na een paar weken opschroeven.

Sommige gebruikers beginnen ook met 100 mg / dag.

Maar mannen kunnen goede resultaten behalen met lage doses en het is niet nodig om de dosis te verhogen, omdat het ook het risico op bijwerkingen verhoogt.

Vrouwtjes kunnen goede resultaten behalen met slechts 10 mg / dag.

Slotgedachten

Elke ervaren steroïde gebruiker die zijn zout waard is, zou u vragen Oxandrolon te gebruiken met een lage dosis testosteron om redelijk goede resultaten te krijgen.

Maar ondanks dit zullen veel gebruikers nog steeds een Anavar-cyclus doen.

Zolang je geen dramatische resultaten verwacht, zal een cyclus van Oxandrolon alleen je behoorlijke winsten opleveren.

Zorg er alleen voor dat u pure Oxandrolon van farmaceutische kwaliteit krijgt.

Next Post

Wat is de beste 5-daagse workout splitsing?

Wat is de beste 5-daagse workoutverdeling? Onze forumleden delen complete 5-daagse split trainingsroutines, hoe effectief ze zijn vergeleken met een 3-daagse split, wie er baat bij heeft, en meer. Table of Contents De WinnaarsJ-DAWG  1e PlaatsBuiktrainingCardioMattyH7688  2e Plaats De Winnaars J-DAWG  1e Plaats Vijfdaagse opsplitsingen behoren tegenwoordig tot de meest voorkomende opsplitsingen die bodybuilders […]
Wat is de beste 5-daagse workout splitsing

Abonneer u nu op ons