Anadrol (Oxymetholone) als een potentiator van het aromatiseringsproces

Bram Jansen
Anadrol

Heel lang geleden, toen we begonnen met anabole steroïden, waren er een paar namen die vaak in sportscholen werden rondgegooid.

De D-Bomb als je snel wat kilo’s wilt toevoegen. Winny als je je hefplateau wilde doorbreken. Deca als je pijn in de gewrichten had. Clen als je het vet wilde aansteken.

En Anadrol als je voor altijd met je HPTA wilde knoeien.

Oh ja, dat was de reputatie die Anadrol had.

Het werd een van de zwaarste orals ooit genoemd.

Maar na drie cycli met Anadrol in de loop der jaren, zijn we ons gaan realiseren dat het niet half zo erg is als mensen het laten klinken.

Vooral als je weet welke kanten je kunt verwachten en hoe je ze kunt beheersen.

Laten we het over Anadrol-mensen hebben.

De drie belangrijkste voordelen van het gebruik van Anadrol

Anadrol of Oxymetholone is een DHT-afgeleide C-17aa, orale anabole steroïde die vrij populair is bij ervaren steroïde gebruikers.

Voor beginners gaat zijn reputatie echter vaak vooraf aan zijn voordelen.

Het wordt vaak vergeleken met Dianabol omdat beide verbindingen een zeer vergelijkbare werking op het lichaam hebben en zelfs identieke kanten hebben.  

Dus als je snel wilt bulken en een oraal als kickstarter wilt toevoegen, is het waarschijnlijk een worp tussen Dianabol en Anadrol.

Hier zijn de drie belangrijkste voordelen van een Anadrol-cyclus.

De drie belangrijkste voordelen van het gebruik van Anadrol

Bulking:

Anadrol is een van de beste ophopende steroïden ter wereld. Periode. Het wordt onterecht weggegooid vanwege het vasthouden van water dat het veroorzaakt. Maar als u voorzichtig bent met de dosering en de bijbehorende hulpmiddelen, kunt u de waterwinsten omzeilen en er een behoorlijk goede, stabiele winst mee maken.  

LEZEN  Sustanon 250: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Sterkte:

Net als Dianabol maakt Anadrol je sterk genoeg om langs je vorige beste 1RM’s te varen. Dat is op zijn zachtst gezegd. Je krijgt veel kracht tijdens je cyclus. Best handig als je snijdt. Oh ja, we hebben Anadrol in twee zware snijcycli gebruikt om wat spieren toe te voegen terwijl we lichaamsvet druppelden. Vertrouw ons hierop, de kracht helpt.

Agressie:

Dit is waar we het meest van houden bij Anadrol. De agressie die we krijgen met de compound is gewoon onvergelijkbaar met iets anders. Het is niet de feelgood-euforie die we krijgen met Dianabol. In plaats daarvan is het net als deze verbeterde focus waarmee we heel hard kunnen gaan met de gewichten. Club dat met de krachtwinsten en we zijn als ‘Hulk Smash’

Bijwerkingen om je zorgen over te maken

Veel van de slechte rap die Anadrol krijgt, is vanwege het vasthouden van water en de oestrogene bijwerkingen.

Dat ondanks het feit dat het een op DHT gebaseerde steroïde is die niet aromatiseert.

Als u een A’drol-cyclus wilt starten, zijn hier de drie belangrijkste bijwerkingen die u in gedachten moet houden.

Bloeddruk:

Het is een gegeven dat uw bloeddruk zal stijgen als u Anadrol gebruikt. Dieetveranderingen kunnen helpen, maar niet in een mate die gunstig is. Het is bekend dat suppletie met Hawthorne-bes en knoflook helpt. Maar nogmaals, het hangt af van hoe ernstig de aandoening is. We raden u aan uw bloeddruk te controleren en als de piek te ernstig is, kiest u voor geneesmiddelen van farmaceutische kwaliteit zoals Lisinopril of iets dergelijks.

Levertoxiciteit:

Wij zijn van mening dat levertoxiciteit vaak hyped is als het gaat om orale steroïden. Maar Anadrol en superdrol zijn twee verbindingen die ervoor zorgen dat onze leverwaarden absoluut in de war raken. Dat is ondanks het toevoegen van TUDCA en andere leversupplementen aan de cyclus. Dus als u in het begin een gevoelige lever heeft, raden we u aan Anadrol te vermijden.

LEZEN  Testosteron: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Verlies van eetlust:

Wanneer u groter wordt met de snelheid waarmee Anadrol u opblaast, moet u kunnen eten om die spieren te ondersteunen. Anders blaas je gewoon op en leeg je als een met water gevulde ballon. Maar het verlies van eetlust kan zo ernstig zijn dat je het misschien moeilijk vindt om zelfs 1000 calorieën per dag te consumeren.

Gyno:

Anadrol aromatiseert niet. Maar sommige gebruikers ervaren nog steeds gynaecomastie en andere oestrogene bijwerkingen, waardoor veel experts geloven dat het wordt omgezet in oestrogeen door specifieke receptoren te activeren. Dus een AI zou niet nuttig zijn met Anadrol. U zou een SERM moeten gebruiken.

Positief is dat Anadrol geen pijnlijke spierkrampen veroorzaakt die sommige gebruikers met Dianabol krijgen.

Zoals we al zeiden, het is een worp tussen de twee.

Hoe te gebruiken

Hoe te gebruiken

50 mg / dag is de laagste aanbevolen dosis voor een cyclus van 12 weken.

Beginnen met een lage dosis kan de bijwerkingen enigszins verminderen, met name het vasthouden van water.

Als u geen bijwerkingen ervaart bij 50 mg, verhoogt u de dosis tot 75 en vervolgens tot 100 mg / dag.

In feite is 100 mg Anadrol en 50 mg Winstrol een van de oudste stapels voor sterkte en grootte.

Maar als u merkt dat uw bloeddruk is gestegen of als u gekke hoofdpijn en neusbloedingen krijgt, moet u de dosis onmiddellijk verlagen en opnieuw evalueren.

PCT met Anadrol

PCT zal absoluut noodzakelijk zijn om de endogene testosteronproductie op gang te brengen en om uw LH- en FSH-waarden weer normaal te maken.

Nolvadex moet de eerste keuze zijn. Als je geen Nolva van farmaceutische kwaliteit kunt krijgen, is Clomid je volgende beste gok.

LEZEN  Primobolan (neef) gebruiken om betere resultaten voor gewichtheffen te krijgen

Voor leverondersteuning is TUDCA mogelijk niet voldoende. We raden ook aan N2-bewaker toe te voegen.

Je kunt HCG gebruiken tijdens de cyclus en tijdens PCT om de productie van testosteron te activeren. HCGenerate is een goed OTC-supplement dat ook kan helpen.

PCT met Anadrol

Een dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie van 89 HIV-positieve eugonadale vrouwen en mannen met verspilling toegewezen aan de anabole steroïde oxymetholone (50 mg bid of tid) of placebo gedurende 16 weken werd uitgevoerd. Lichaamsgewicht, bio-impedantiemetingen, kwaliteit van leven parameters en eetlust werden geanalyseerd.

DOI: 10,1310 / hct.2003.4.3.002

Running Anadrol Solo – Voors en tegens

Zijn de voordelen de risico’s waard als u een solo-cyclus van Anadrol uitvoert?

Laten we het uitzoeken.

Pros

  • Niet vastzetten
  • Snelle massawinst
  • Grillige krachttoename
  • Is effectief, zelfs bij lage doses

Cons

  • Extreme waterretentie
  • Hoge mogelijkheid om de winst net zo snel te verliezen
  • Onderdrukking of afsluiten kan je behoorlijk snel raken

Kortom, we raden een solo Anadrol-cyclus niet aan. Gebruik het als kickstarter voor uw testosteroncyclus of gebruik het met Deca.

Voer het niet alleen uit. De tijd, geld en moeite niet waard.

Anadrol versus Dianabol voor het ophopen

We zouden zeggen dat het afhangt van hoe je op deze verbindingen reageert. Als u vindt dat Dianabol u betere resultaten biedt zonder het risico van vervelende kanten, ga dan met Dianabol.

Als Anadrol voor u werkt, is de kans groot dat u niet snel teruggaat naar Dianabol.

Next Post

Clenbuterol om het trainingsproces te verbeteren

Denk aan spieropbouwende steroïden en je hebt letterlijk je handen vol met keuzes. Maar als het gaat om het snijden van verbindingen, zijn er slechts enkele die echt effectief zijn. De rest is gewoon gimmicky, of zal alleen nuttig zijn als je in het begin heel mager bent. Onder degenen […]
Clenbuterol om het trainingsproces te verbeteren

Abonneer u nu op ons