Clenbuterol om het trainingsproces te verbeteren

Bram Jansen
Wat is Clenbuterol

Denk aan spieropbouwende steroïden en je hebt letterlijk je handen vol met keuzes.

Maar als het gaat om het snijden van verbindingen, zijn er slechts enkele die echt effectief zijn.

De rest is gewoon gimmicky, of zal alleen nuttig zijn als je in het begin heel mager bent.

Onder degenen die werken zijn Albuterol, Clenbuterol en DNP.

We zouden DNP niet aanraken met een paal. Niet tenzij we van binnenuit dood gekookt willen worden. Die shit moet om eerlijk te zijn van de aardbodem worden uitgeroeid.

En Albuterol is niet half zo effectief als Clen.

Dat laat ons achter met Clenbuterol, het populairste snijmiddel aller tijden.

Gebruikt door iedereen, van sporters tot bodybuilders tot de bankverslaafde.

Als u wilt werpen, is Clen wat u nodig hebt.

Hier is het lage niveau van dit zeer krachtige vetverbrandende medicijn.

Wat is Clenbuterol?

Clenbuterol is een decongestivum voor diergeneeskundig gebruik en een bronchusverwijder die oorspronkelijk werd voorgeschreven aan paarden voor de behandeling van astma.

Laat je niet afschrikken door het veterinaire deel. Het is goedgekeurd voor menselijk gebruik in verschillende landen, behalve in de Verenigde Staten. Dat is niet zo verwonderlijk als je het ons vraagt.

Clenbuterol heeft een tweeledige aanpak voor de behandeling van astma.

Het verdunt het bloed om de druk in de luchtwegen te verminderen en verbreedt ook de luchtwegen waardoor de hoeveelheid zuurstof in het bloed toeneemt.

LEZEN  De voordelen en nadelen van het steroïde medicijn Anavar (Oxandrolone) bij het verkrijgen van spiermassa

In een bodybuilding-omgeving, waar het populairder is, werkt het door het centrale zenuwstelsel en het hart te stimuleren, net als amfetamine. Dit versterkt op zijn beurt het metabolisme tot 10%.

Dat lijkt misschien niet zoveel op papier. Maar in feite is het alsof je lichaam 24 × 7 vet verbrandt.

Je zult je meer opgewonden voelen, je hartslag zal hoog zijn, je lichaamstemperatuur zal hoog zijn en je zult je gefocust en vastberaden voelen.

Zelfs normaal wandelen of lichte lichaamsbeweging zal de vetverbranding versterken. Het is niet nodig om HIIT uit te voeren.  

Dat gezegd hebbende, Clenbuterol is een zeer krachtig medicijn dat een behoorlijk beetje respect verdient. Hierover binnenkort meer.

Hoe ziet een Clenbuterol-pil eruit?

Clenbuterol-pillen zijn klein, rond en wit. Sommige merken bieden deze pillen de laatste tijd ook in geel, groen en oranje aan.

Maar de witte versie is de meest populaire.

De laagst beschikbare dosis is 10mcg. Maar tabletten zijn ook verkrijgbaar in doses van 20 en 40 mcg.

UG-labs hebben voornamelijk Duitse Clen in voorraad van merken als Balkan Pharma. Maar er zijn veel Indiase merken die goedkoper en even effectief zijn, omdat het medicijn niet wordt gecontroleerd in India.

Clenbuterol is gemakkelijk te koop en er is geen risico op namaak.

We zouden echter uit de buurt blijven van wat er tegenwoordig wordt verkocht als vloeibare clen. Vloeistof is gemakkelijker te gebruiken dan meerdere pillen slikken. We snappen dat.

Maar we hebben talloze gevallen gezien waarin de vloeistoffen onjuist werden gedoseerd.

Wat als u 40mcg / ml wilt gebruiken en in plaats daarvan een dosis van 100mcg neemt?

LEZEN  Testosteron: hoe en waarom toe te passen in bodybuilding

Pillen zijn veiliger. Blijf bij de beproefde methoden.

Wat zijn de resultaten die u van Clenbuterol kunt verwachten?

Wat zijn de resultaten die u van Clenbuterol kunt verwachten

We weten allemaal dat Clen een zeer krachtige vetverbrander is. Maar is dat het?

Nopes. Er zit meer in het medicijn.

Hier zijn enkele van de resultaten die u kunt verwachten van een Clenbuterol-cyclus.

Focus en aandacht:

Clenbuterol is een krachtig stimulerend middel en houdt u de hele dag alert en gefocust. Zie het alsof je 5x je normale dosis cafeïne gebruikt. Maar in tegenstelling tot ECA-stacks met een piek en vervolgens een crash, zul je de hele dag vlijmscherp zijn terwijl je op Clen bent.

Licht anabool:

Clenbuterol is mild anabool. Nou, het is anti-katabolisch om precies te zijn. Maar omdat het meestal in een stapel wordt gebruikt, samen met andere anabole verbindingen, helpt het de effecten van die verbindingen tot op zekere hoogte te versterken. Dus als je het toevoegt aan een snijcyclus, verbrandt het niet alleen vet, maar helpt het ook je hardverdiende spieren te behouden. Het milde anabolisme zorgt er ook voor dat je spieren harder en vasculairer lijken terwijl je Clen gebruikt.

Vetverlies:

Clenbuterol verhoogt uw metabolisme met 10%. Het verhoogt ook je lichaamstemperatuur met een paar graden. Dit dwingt je lichaam om opgeslagen vetreserves te gebruiken voor energie. Het wordt vaak gebruikt tijdens PCT, waardoor de gebruiker in een calorieoverschot kan eten zonder het risico op veel vet te krijgen.

Wat zijn de bijwerkingen van Clenbuterol?

Voor de meeste gebruikers biedt zelfs de laagste dosis van 20mcg redelijk goede resultaten. Deze lage dosis wordt goed verdragen en de bijwerkingen zijn beheersbaar.

LEZEN  Gebruik door atleten van Deca Durabolin in krachtsporten

Maar de meeste gebruikers gebruiken Clenbuterol in korte cycli waarbij de dosis elke dag wordt verhoogd totdat ze een plekje raken waar de zijkanten niet slecht zijn.

Dit verhoogt echter het risico op veelvuldige bijwerkingen.

Kriebels : het eerste wat de meeste gebruikers opvalt, zijn de kriebels of trillingen of hoe je het ook wilt noemen. Het kan soms de hele dag duren. Maar stopt meestal vanzelf zodra het medicijn wordt stopgezet.

Slapeloosheid : nogmaals, meestal gevoeld bij de hoge doses. Als u het moeilijk vindt om te slapen, hoeft u alleen de dosis te verlagen of een paar dagen te stoppen. En dan hervatten met een lagere dosis.  

Spierkrampen : Clenbuterol verlaagt de kaliumspiegels die ernstige krampen kunnen veroorzaken. Veel bodybuilders verhogen hun dosis bananen of gebruiken kaliumsupplementen om dit tegen te gaan.   

Ventriculaire fibrillatie : lees hartkloppingen en onregelmatige hartslag. Vrij eng. Het risico hierop neemt blijkbaar toe als u taurine aanvult terwijl u Clenbuterol gebruikt.

Hypotensie : Laatste maar niet de minste, Clenbuterol kan bij hoge doses een fatale bloeddrukdaling veroorzaken.

Wat zijn de bijwerkingen van Clenbuterol

PCT tijdens Clenbuterol-cycli

Nou, Clenbuterol is geen anabole steroïde. Dus, is een PCT-protocol niet echt nodig is.

Het veroorzaakt echter enkele ernstige bijwerkingen, zelfs bij lage doses. Ook verlaagt het kalium- en taurinegehalte.

Sommige supplementen zullen die kanten een stuk beter beheersbaar maken.

Zoals de N2guard . Het heeft een mix van vitamines, mineralen en kruidenextracten die de spierkrampen laag moeten houden.

Next Post

De voordelen en nadelen van het steroïde medicijn Anavar (Oxandrolone) bij het verkrijgen van spiermassa

Van het zijn van een vrouwvriendelijke steroïde tot volledig neveneffect, Oxandrolon heeft veel lof verdiend in het internettijdperk. Hoeveel ervan is echter waar? Wat kan de gemiddelde sportschoolrat verwachten van een Oxandrolon-cyclus? Omdat het wordt aangeprezen als de mildste steroïde van allemaal, kun je het zonder een PCT doen in […]
De voordelen en nadelen van het steroïde medicijn Anavar (Oxandrolon) bij het verkrijgen van spiermassa

Abonneer u nu op ons